GrønlandsBANKEN og Katuaq fornyer sponsorsamarbejde
11. oktobarip 2014

I en ny toårig periode fra år 2015 til år 2016 sponsorerer Hele Grønlands BANK kulturen i Grønland. Det sker i form af et årligt kontant tilskud på 250.000 kroner til hele Grønlands kulturhus Katuaq.

- Som Hele Grønlands BANK er vi glade for at kunne støtte Hele Grønlands Kulturhus og være med til at binde Grønland sammen kulturelt. Katuaqs arrangementer henvender sig til både unge og gamle, høje og lave og favner såvel den smalle som den brede kultur, siger en tilfreds administrationsdirektør Carsten Th. Pedersen, GrønlandsBANKEN og fortsætter:

- Vi ser desuden en meget vigtig dynamik imellem kulturen og erhvervslivet, for kunst inspirerer til nye perspektiver, skæve vinkler og originale ideer. Sådan en inspiration er afgørende for blandt andet det grønlandske erhvervsliv, hvor mange af os skal blive endnu bedre til innovation og udvikling af service og produkter, fortæller Carsten Th. Pedersen.

Julia Pars, der er direktør i Katuaq, glæder sig over den fornyede opbakning fra GrønlandsBANKEN, der først og fremmest kommer til at betyde flere kulturaktiviteter i både Nuuk og på kysten.

- Med GrønlandsBANKEN som kultursponsor har Katuaq blandt andet mulighed for at komme bredere ud med kulturaktiviteter på kysten og øge samarbejdet med de lokale kulturinstitutioner rundt om i landet, fortæller direktør Julia Pars, Katuaq.

Læs mere om GrønlandsBANKENs sponsorater og Katuaqs arrangementer på www.katuaq.gl.


Tilbage

For yderligere information:

» Administrationsdirektør Carsten Th. Pedersen, GrønlandsBANKEN. Telefon 347870 og ctp@banken.gl.

 

» Direktør Julia Pars, Katuaq – Grønlands Kulturhus. Telefon 363771/553691 og julia@katuaq.gl

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;