GrønlandsBANKEN tager stilling til fordel for sundhed
30. oktobarip 2014

Rejs dig op fra dit skrivebord! Sådan lyder en anbefaling til kontoransatte med stillesiddende arbejde. Samtidig er det hovedbudskabet i forskningsprojektet Take a Stand, der handler om at gribe ind over for stillesiddende arbejdsvaner.

GrønlandsBANKENs medarbejdere i Nuuk og Sisimiut har været med i projektet som forsøgskaniner. Det vil blandt andet sige, at vi i løbet af foråret har haft målere på låret, der afslører, hvor meget vi sidder ned og står op, mens vi er på arbejde.

Kenneth Fiil Christensen og Claus Skotte, der arbejder i GrønlandsBANKENs Erhvervsafdeling, er to af dem, der har undergået en målbar positiv forandring undervejs i projektet.

- Vores fedtprocenter er gået ned. Vores centimetermål rundt om taljen er gået ned. Og der er ingen tvivl om, at det blandt andet hænger sammen med, at vores ståtid på arbejdspladsen er steget radikalt. I dag står vi op og arbejder op imod 6 timer dagligt, fortæller Kenneth og Claus.

Rigtig mange af GrønlandsBANKENs medarbejdere holder stadig fast i de gode vaner fra Take a Stand-projektet. Derfor kan du fortsat møde os i banken ved hævede skriveborde og til stående møder.


Tilbage

Læs mere

» GrønlandsBANKENs værdier
» GrønlandsBANKEN ny Nanoqsponsor for Arctic Winter Games 2016
» GrønlandsBANKEN sponsorerer en sund maj måned
» Løb stærkt med GrønlandsBANKEN i Atammik og Maniitsoq

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;