GrønlandsBANKENs juledonation går til kræftsyge børn og unge
03. decembarip 2015

Julekortet til kunder og forretningsforbindelser er sparet væk. I stedet donerer banken 25.000 kroner til en god sag. Og der var julelys i øjnene, da Juliane D. Berthelsen og Johanne Olsen på vegne af Neriuffik Kattuffiats børnefond kunne tage imod kæmpechecken fra GrønlandsBANKEN.

- Pengene vil vi dele ud som legater til grønlandske børn og unge, der bliver ramt af kræft, som en støtte midt i den svære tid, fortæller Juliane og Johanne.

Det er bankens ansatte, der sammen har valgt, hvad pengene skulle gå til.

- Som Hele Grønlands BANK støtter vi op om det land, som vi lever og driver virksomhed i. Ved at spare julekortet væk, kan vi i år gøre lidt ekstra for nogle af de yngste medborgere, der kan trænge ekstra meget til en opmuntring. Dét er jeg sikker på, at vores kunder og forretnings-forbindelser sætter større pris på end et julekort, siger bankens souschef i Nuuk, Yvonne Kyed.

Det er nu fjerde år i træk, at GrønlandsBANKEN donerer penge til velgørenhed frem for at sende julekort. Sidste år gik pengene til Nuuks Herberg for hjemløse, og i 2013 gik de til Meeqqat Inuunerissut/Bedre Børneliv.


Tilbage

» Køb børnenes u-landskalender i GrønlandsBANKEN

» Sådan kommer du igennem julen med plus på kontoen

» Læs Hans Jørgen, Najattaanguaq og Ingers bedste tips til julebudgettet

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;