Læs Hans Jørgen, Najattaanguaq og Ingers bedste tips til julebudgettet
27. novembarip 2015

I forgårs trak vi lod om billetter til advents-koncerten i Nuuk, og Hans Jørgen Løvstrøm, Najattaannguaq Mølgaard og Inger Jensen blev de tre heldige vindere. På søndag kan de derfor tage hver sin ledsager med i Katuaq og synge julen ind. Stort tillykke!

For at deltage i konkurrencen har Hans Jørgen, Najattaannguaq og Inger sendt os deres bedste tips til at komme igennem den søde juletid med et plus på kontoen og til at spare på december måneds ekstraudgifter, uden at det går ud over julehyggen.

Deres råd lyder sådan her:

”Mit bedste tip er en god gammeldaws sparegris, hvor jeg lægger alle de små byttepenge i løbet af året. ”Mange bække små, gør som bekendt en stor å”, og til jul åbner jeg så sparegrisen, som bliver til en flod af gaver og mad. Rækker ens løn i forvejen til de udgifter, man har i december, kan man også gemme sparegrisen til januar, hvor der både er masser af tilbud på ”Køb – Salg – Bytte” på Facebook og i butikkerne.”

Hans Jørgen Løvstrøm

”Jeg har oprettet en julekonto, hvor jeg sætter 1.000 kroner ind hver måned. Jeg bor til daglig i Qeqertarsuaq, men sidste gang jeg var Aasiaat, brugte jeg noget af opsparingen til at købe julegaver for.”

Najattaannguaq Mølgaard

”Jeg begynder med at købe julemad og tilbehør allerede i oktober og november, hvor der typisk er tilbud på varerne. Og kan jeg finde gaver på tilbud, køber jeg også dem, inden julen nærmer sig for meget.”

Inger Jensen


Tilbage

» Køb børnenes u-landskalender i GrønlandsBANKEN

» Se flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;