Marianne Bach og Aka Quist Henrich har anmeldt den nye Swipp-app
29. oktobarip 2015

I går trak vi lod om billetter til Siko-koncerten i Nuuk, og Aka Quist Heinrich og Marianne Bach blev de to heldige vindere. På fredag kan de to kvinderne derfor tage hver sin ledsager med i Katuaq og høre god musik.

For at deltage i konkurrencen har Marianne og Aka sendt os deres meninger om den nye Swipp-app, og deres anmeldelser lyder sådan her:

”Jeg er meget glad for Swipp-app’en. Det er meget nemmere og hurtigere at overføre penge nu - jeg skal fx ikke længere bruge Nem-ID, men bare indtaste et mobilnummer. Så jeg kan helt klart anbefale Swipp. Den er både hurtigere og nemmere end alternativerne.”

Aka Quist Heinrich

”Swipp gør det mere fleksibelt at overføre penge til hinanden, også i weekenderne samt til en anden bank. Jeg bruger den mest til at overføre penge til andre, som også har oprettet Swipp, eller hvis jeg fx har købt noget på Facebook (køb-salg-bytte). Jeg har også brugt den flittigt med min niece, da hun mistede sin pung med kort og nem-id. Der overførte hun penge til mig, som jeg så kunne hæve til hende i kontanter. Jeg har også brugt den i Vinslottet, da jeg havde glemt min pung, så man kan bruge Swipp til rigtig mange ting.”

Marianne Bach


Tilbage

» Se flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;