Øget socialt og frivilligt engagement fra GrønlandsBANKEN i 2014
10. apriilip 2015

Det er ikke kun nøgletallene i årsrapporten, der viser et pænt resultat fra GrønlandsBANKEN i år 2014. I den netop offentliggjorte CSR-redegørelse, kan man læse, hvordan bankens medarbejdere i løbet af året ikke kun har arbejdet dedikeret med at udvikle forretningen, men også med at tage deres del af samfundsansvaret.

CSR-redegørelsen afslører blandt andet en markant øget aktivitet blandt de mange medarbejdere, der giver en hjælpende hånd til grønlandske foreninger og projekter med bankens frivilligtimer i ryggen. Sidste år nåede GrønlandsBANKEN nemlig op på at bruge 114 % af de målsatte 1.068 timer, hvilket svarer til i alt 1.227,2 timer.

- GrønlandsBANKENs hjælpende hænder lægger rigtig mange timers socialt og frivilligt knofedt i samfundsgavnlige foreninger og projekter. I CSR Greenland har vi for eksempel haft glæden af, at banken deltager i de årlige Saligaatsoq Oprydningsdage i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Jeg føler mig ganske overbevist om, at bankens hjælpende hænder på en tilsvarende måde gør en stor forskel i foreninger som for eksempel Natteravnene og Røde Kors og under de årlige landsindsamlinger, vurderer CSR Greenlands formand, Brian Buus Pedersen.

Ud over det målbart øgede sociale og frivillige engagement giver CSR-redegørelsen flere konkrete eksempler på bankens arbejde med samfundsansvar (Corporate Social Responsibility). 2014 var for eksempel året, hvor GrønlandsBANKEN lancerede den nye e-learning-platform Qassit.gl, deltog i forsknings- og sundhedsprojektet Take a Stand, intensiverede miljøindsatsen og udarbejdede og implementerede nye politikker som et led i arbejdet med antikorruption.

Læs hele redegørelsen om GrønlandsBANKENs samfundsansvar i 2014


Tilbage

Læs mere

» Qassit.gl

» Samfundsansvar (CSR)

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;