Generalforsamling

Generalforsamling 2024

GrønlandsBANKEN afholder ordinær generalforsamling den 20. marts 2024 kl. 16.00 (-02 UTC) i GrønlandsBANKENs hovedkontor (kantinen), Imaneq 33, 3900 Nuuk som elektronisk generalforsamling med mulighed for fysisk deltagelse i GrønlandsBANKEN i Nuuk. Se hele indkaldelsen her.

Adgang og adgangskort

Den elektroniske generalforsamling kan tilgås af aktionærer, som har registreret deres deltagelse i overensstemmelse med indkaldelsen. Deltagelse i generalforsamlingen kræver en elektronisk enhed med adgang til internettet, f.eks. en tablet eller smartphone, samt MitID eller VP-ID for at tilgå generalforsamlingsportalen, der er tilgængelig online.

Uanset om du deltager elektronisk eller fysisk i Nuuk skal generalforsamlingsportalen benyttes til at registrere din ankomst ved hjælp af elektronisk enhed med adgang til internettet. Via generalforsamlingsportalen er det muligt at deltage i afstemninger og sende skriftlige indlæg under generalforsamlingen. Generalforsamlingen afholdes på dansk, men der tolkes til grønlandsk, hvis man møder fysisk op i Nuuk.

Link til generalforsamlingsportalen modtager du på e-mail efter din tilmelding til generalforsamlingen. Det er muligt for tilmeldte aktionærer, og personer med gæstekort, at møde op på GrønlandsBANKENs hovedkontor i Nuuk eller deltage via generalforsamlingsportalen, men for at deltage, skal man være logget ind online på generalforsamlingsportalen. Såfremt du ønsker at stemme på forhånd, kan dette gøres via bankens Investorportal eller ved at fremsende fuldmagt, som du finder et link til her.

Aktionærerne kan indtil fredag den 15. marts 2024 registrere deres deltagelse via Euronext Securities hjemmeside www.euronext.com/cph-agm eller via investorportalen. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på e-mail. E-mailen indeholder et link til generalforsamlingsportalen, samt information om selve afviklingen af den elektroniske generalforsamling. Er du ikke i besiddelse af MitID, kan du oprette et VP-ID via bankens Investorportal.

Opmærksomheden henledes på, at kun de aktionærer, som har anmeldt og dokumenteret deres erhvervelse senest onsdag 13. marts 2024 (registreringsdato), er berettiget til at afgive stemme på generalforsamlingen.

Brevstemme

Aktionærerne kan stemme skriftligt via Euronext Securities’ hjemmeside www.euronext.com/cph-agm eller via investorportalen. Brevstemmeblanketten kan endvidere printes her og sendes til Euronext Securities, Nicolai Eigtveds Gade 8, 1402 København eller indscannes pr. e-mail til CPH-investor@euronext.com. Brevstemmen skal være Euronext Securities i hænde senest tirsdag den 19. marts 2024 kl. 16.00 (UTC -02).

Fuldmagt

Aktionærer har mulighed for at afgive fuldmagt til bestyrelsen eller 3. mand. Fuldmagt kan afgives enten via Euronext Securities’ hjemmeside www.euronext.com/cph-agm eller via investorportalen. Fuldmagtsblanketten kan endvidere printes her og sendes pr. mail til CPH-investor@euronext.com eller med almindelig post til Euronext Securities, Nicolai Eigtveds Gade 8, 1402 København. Fuldmagten skal være Euronext Securities i hænde senest fredag den 15. marts 2024, medmindre fuldmagten gives på grundlag af et rettidigt løst adgangskort.

Tekniske krav i forbindelse med afvikling af den delvis elektroniske generalforsamling

Vi anbefaler, at du inden generalforsamlingens start, sikrer dig, at den enhed, hvorfra du deltager i generalforsamlingen, opfylder følgende krav:

  • Generalforsamlingsportalen kan tilgås i såkaldte ’evergreen-browsere’ på både PC/Mac, mobil og tablet/iPad. Safari understøttes ligeledes, selvom det ikke er en evergreen-browser.
  • Generalforsamlingsportalen fungerer i browserne Edge, Chrome, Firefox og Opera.
  • Generalforsamlingsportalen fungerer i de nyeste hovedversioner af Safari-browseren på Mac, iPhone og iPad. Hvis du har ældre Apple-udstyr, som muligvis ikke kan opdatere til en brugbar Safari-version, kan du installere en Chrome-browser og benytte denne.
  • Kvaliteten af transmissionen er væsentlig og du bør som minimum have en 5-10 Mbit/s forbindelse for at få en god transmission.

» Indkaldelse til generalforsamling

» Fuldmagtsblanket

» Brevstemme

» Investorportalen

» Vejledning til elektronisk generalforsamling

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;