Fritid

90 % af det I finder i Danmark, finder I også i Grønland. Det er de sidste 10 %, der gør Grønland unik. De storslåede naturoplevelser, den grønlandske kultur og historie, og de enestående muligheder for jagt, fiskeri og skisport.

Fritidsaktiviteter

Caféer, butikscenter, idrætsanlæg. Der er nok at tage sig til i Grønland. Det meste af det kender du i forvejen fra Danmark. Der er også gode muligheder for både indendørs og udendørs sport. Idrætshaller og sportsforeninger, fodbold, håndbold, badminton, volleyball, gymnastik og endda taekwondo og rulleskøjte-hockey. I Nuuk finder du desuden svømmehal, fitness-centre, golf, biograf samt børne- og kulturhus med et godt udbud af fritidsaktiviteter, undervisning og arrangementer.

Naturoplevelser

Langt de fleste og største oplevelser finder I udendørs i den grønlandske natur. Fantastisk og uberørt natur med bjerge, fjorde og frisk luft. Med alpine pister og langrendsløjper lige ved hånden.

Skisport, snescooter og andre sne-aktiviteter er naturligvis oplagte i vinterhalvåret, ligesom jagt, fiskeri, vandring, hval-safari og andre naturoplevelser er tilgængelige aktiviteter. Den slags fritid finder du og din familie kun her.

Læs mere om Grønlands natur og oplevelser 

Nyheder og underholdning

Der findes to landsdækkende aviser i Grønland, der begge udkommer ugentligt. AG og Sermitsiaq. Desuden kan du følge med i nyhederne på www.sermitsiaq.ag.

Grønlands Radio KNR (Kalaallit Nunaata Radioa) viser nyheder, film og programmer fra DR. I flere byer er det muligt at få kabel-TV, som der dog betales særskilt for. Der betales ikke licens til KNR.

Der er fem kommuner i Grønland:

» Kommune Kujalleq (Qaqortoq)
» Kommuneqarfik Sermersooq (Nuuk)
» Qeqqata Kommunia (Sisimiut & Maniitsoq)
» Kommune Qeqertalik (Aasiaat)
» Avannaata Kommunia (Ilulissat)

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;