Buuarsikkut trækker i den nålestribede habit
17. marts 2014

Knivskarpe, polemiske og altid klar med en spydig kommentar om samfundets økonomiske udfordringer. Sådan kender vi normalt karaktererne fra Robert Holmenes tegneserie Buuarsikkut, og nu har du mulighed for at lære de folkekære figurer at kende fra en helt ny vinkel. Tre af tegneseriens hovedpersoner er nemlig gået sammen og spiller i år med i AktieTips som et team.

Tegneserieholdet går målrettet efter at vinde spillets førstepræmie på 10.000 kroner, men det forlyder fra flere kilder, at teamleder Boas undrer sig over, hvorfor man ikke kan tippe på nogen bryggerier.

AktieTips begynder i dag mandag den 17. marts, og ønsker du at dyste om spillets hovedpræmier, skal du sætte din tipskupon hurtigst muligt. Vil du se, om du kan gøre det bedre i AktieTips end Team Buuarsikkut, kan du tilmelde dig på www.aktietips.gl, hvor du også kan læse mere om regler og præmier.

Spillet er arrangeret af GrønlandsBANKEN i samarbejde med Sermitsiaq.AG.

Kort om AktieTips:

  • AktieTips er et spil, der bygger på princippet fra tip en 13’er.
  • Du skal gætte på 13 forskellige aktiers kursudvikling alt efter, om du tror, at kursen stiger, falder eller forbliver på et uændret niveau.
  • Herudover kan du optjene ekstra point ved at sætte 10’er- og 5’er-vægte på forskellige aktier, alt efter hvor sikker du er på dine gæt.
  • Læs mere og tilmeld dig på www.aktietips.gl.

Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;