Najorti tildeles juledonation
17. december 2019

GrønlandsBANKENs juledonation på 25.000 kr. går i år til Najorti ordningen. Det er tredje år i træk, at GrønlandsBANKEN vælger at involvere sine følgere på Facebook. De har kunnet stemme på tre organisationer udvalgt af bankens medarbejdere, og her var det altså Najorti ordningen, der overbevisende løb med donationen.

På billedet ses GrønlandsBANKENs repræsentant, kunde supporter Conni K. Lynge, der sammen med maskotten Appa overrakte juledonationen til Najorti koordinator Britta-Marie Nielsen samt sekretariatsleder Nike Berthelsen, som på vegne af Foreningen Grønlandske Børn modtog donationen.

- Vi er rigtig glade for at modtage donationen og at så mange mennesker i hele Grønland har stemt på Najorti ordningen. Pengene skal bruges til at nå ud til endnu flere børn og unge i Grønland. Vi er i gang med at lave en national ordning, som er rullet ud i næste år og her kommer pengene til sin ret, siger sekretariatsleder i Foreningen Grønlandske Børn, Nike Berthelsen.

Det er ottende år i træk, at GrønlandsBANKEN donerer penge til et godt formål. Sidste år modtog Det Grønlandske Patienthjem bankens juledonation på 25.000 kr.

GrønlandsBANKEN ønsker Foreningen Grønlandske Børns Najorti ordning stort tillykke med donationen.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;