GrønlandsBANKENs generalforsamling - opfordring til ikke at møde fysisk op
17. marts 2020

Set i lyset af den stadige eskalering i corona-situationen, henstiller banken til, at aktionærer så vidt muligt ikke deltager fysisk i vores generalforsamling.

Som aktionær har du/din fuldmægtig med et gyldigt adgangskort ret til at møde op til generalforsamlingen, men henset til den potentielle smittefare, er det vores anbefaling, at så få som muligt møder fysisk op.

Det er desværre ikke praktisk muligt at udsætte generalforsamlingen eller muligt helt at aflyse denne, idet vedtægter og frister i henhold til selskabsloven, herunder frist for indlevering af årsrapport, skal efterleves uanset corona-situationen.

Banken arbejder derfor på at gennemføre generalforsamlingen med et minimum af deltagelse og vil efterfølgende sørge for at formandens beretning og et referat fra generalforsamlingen sættes på vores hjemmeside. Vi streamer ikke generalforsamlingen live, da vi ikke teknisk har mulighed for dette.

Har du som aktionær ikke allerede afgivet din fuldmagt, vil det være muligt frem til den 20-03-2020 (brevstemme kan foretages frem til den 24-03-2020 kl. 16.00). Du finder blanketterne på bankens hjemmeside www.banken.gl eller det kan ske elektronisk via Investorportalen www.vp.dk/gf

Som det fremgår af bankens seneste fondsbørsmeddelelse fra den 17-03-2020 har GrønlandsBANKENs bestyrelse modtaget blankostemmefuldmagter, som repræsenterer 31,36 pct. af aktiekapitalens stemmerettigheder.

Vi håber på forståelse for, at banken på denne måde forsøger at minimere smitterisikoen.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;