Betalingsfri måned til alle kunder
20. marts 2020

GrønlandsBANKEN har besluttet, at alle kunder får ydelsesfritagelse pr. 31/3-2020 og 1/4-2020. Det vil sige, at hvis man har et lån i GrønlandsBANKEN vil betalingen udskydes med en måned.

GrønlandsBANKEN kommer dermed med en massiv støtte til både privatkunder og erhvervs-kunders likviditet som en hjælp til at holde samfundet i gang.

- Vi håber at kunne afbøde nogle af de økonomiske udfordringer, som coronavirus giver for såvel lønmodtagere som erhvervsdrivende, siger bankdirektør Martin Kviesgaard.

- Vi har regnet på det og vi kan se dette tiltag vil give et samlet beløb på ca. kr. 50 mio., der frigøres hos familierne og i virksomheder. Vi håber, at det frigjorte beløb kan være med til at holde hjulene i gang i samfundet. Nogle vil sikkert bruge det som en reserve, men hvis rigtig mange f.eks. vil bruge pengene i deres lokale butikker eller købe take-away fra restauranterne så tror jeg det gør rigtig god gavn, siger Martin Kviesgaard.

Virksomheder der har brug for mere hjælp opfordres til at kontakte deres rådgiver i banken. GrønlandsBANKEN følger løbende udviklingen og ser på om tiltaget evt. skal følges op eller der skal andre initiativer til.

Kunderne behøver ikke at henvende sig til banken, da ydelsesfritagelsen sker automatisk og vil nogle kunder gerne alligevel betale deres almindelige låneydelse får de mulighed for det.

 

Venlig hilsen

GrønlandsBANKEN


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;