Qimatut Pension – til gavn for dig

Investering

Hvorfor investere din pension?

Det er vigtigt at pleje din pensionsopsparing. Når du sparrer op til din pension, vil du over en årrække få opsparet en vis formue. Få mere ud af din pensionsopsparing ved at investere den. Gør det selv eller lad os hjælpe dig. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at du sammensætter din investering ud fra din risikoprofil og tidshorisont. Vores rådgivning om investering tager altid udgangspunkt i en investeringsprofilaftale, hvor vi sammen gennemgår din risikoprofil.

Pulje

Alt-i-én løsning til din pensionsopsparing. Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem vores pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer. Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. Læs mere om Lokal Puljeinvest på lokalpuljeinvest.dk.

Eget depot

Ønsker du selv at varetage dine investeringer, har du mulighed for at få dit eget depot, hvor du selv sammensætter dine investeringer.

Lovgivningsmæssige krav

Når du investerer dine pensionsmidler, er der visse lovgivningsmæssige krav, som skal overholdes. Lovgivningen giver mulighed for at investere i produkter, som er i grøn og gul risikokategori.

Grøn risikokategori: Det er produkter, hvor risikoen for at tabe hele det investerede beløb må betragtes som meget lille, og produkttypen ikke er vanskelig at gennemskue. (typisk danske stats- og realkredit-obligationer).

Gul risikokategori: Det er produkter, hvor der er risiko for at tabe det investerede beløb helt eller delvist, og produkttypen ikke er vanskelig at gennemskue. (f.eks. aktier og investeringsforeninger).

Uanset hvilken risiko, som du scorer i investeringsprofilaftalen, så er der i loven følgende placeringsregler:

Af den samlede opsparing må investeringerne i den gule risikokategori højest udgøre:

a) For personer under 35 år: 100 pct.

b) For personer mellem 35-44 år: 90 pct.

c) For personer mellem 45-49 år: 80 pct.

d) For personer mellem 50-59 år: 70 pct.

e) For personer mellem 60-64 år: 50 pct.

f) For personer mellem 65-69 år: 30 pct.

g) For personer over 69 år: 10 pct.

Du kan læse mere om investering her. 

Book et pensionsmøde og få mest muligt ud af din pension. Vi hjælper dig godt i gang.

 


 

Kontakt din rådgiver

Ring eller skriv og aftal tid med din rådgiver allerede i dag, så I sammen kan lave en pensionsordning, som passer præcis til dine behov.

 

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;