Nuuk Gymnastikforening får ny hovedsponsor
01. september 2022

Gymnastik i Grønland er i udvikling og interessen vokser støt. Store som små samles hele året og træner - både op til shows og for blot at styrke deres motorik. Populariteten er ikke gået ubemærket hen, hvorfor GrønlandsBANKEN netop er trådt til som hovedsponsor for Nuuk Gymnastikforening, for at støtte op om de frivillige kræfter, der driver foreningen.

Formand for Nuuk Gymnastikforening, Line Poulsen, glæder sig over anerkendelsen og de ekstra økonomiske midler.

- Det betyder meget for os at GrønlandsBANKEN har valgt at gå ind og støtte os. Det siger noget om, at vi har formået at stille en sund og populær forening på benene, som virksomheder ønsker at bakke op om. Foreningen er drevet af frivillige og uden kommunalt tilskud. Derfor er det en endnu større glæde, at banken ønsker at støtte os, udtaler Line Poulsen.

GrønlandsBANKEN har i mange år støttet sporten i Grønland, og filialdirektør i Nuuk, Malene Christensen ser positivt på gymnastikkens rivende udvikling.

- Som hele Grønlands bank vil vi gerne støtte lokale initiativer, som mange kan have glæde af. Gymnastikforeninger er nyt i det grønlandske idrætsbillede, og vi oplever at det samler mennesker – både sommer og vinter. Foreningen er båret frem af frivillige kræfter, som gør en forskel for mennesker, der ønsker at være aktive. Derfor er det også helt naturligt for os at støtte Nuuk Gymnastikforening, udtaler filialdirektør i Nuuk, Malene Christensen.

Nuuk Gymnastikforening arbejder på at brede gymnastik ud til resten af Grønland og besøger løbende byer for at undervise og give shows. I oktober tager de til Tasiilaq, og vil i den forbindelse forære redskaber til byen i håb om at fremme interessen for gymnastik.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;