Red Barnet fik 14 hjælpende hænder og 20.000 kroner fra GrønlandsBANKEN
02. novembarip 2015

Lørdag den 31. oktober rullede landsindsamlingen til fordel for Red Barnet over skærmen. Det skete med assistance fra blandt andet GrønlandsBANKENs hjælpende hænder. I alt 7 af bankens medarbejdere fra Nuuk havde nemlig meldt sig som frivillige under indsamlingsshowet.

- I GrønlandsBANKEN er vi overbeviste om, at én af vejene til en bæredygtig udvikling af det grønlandske samfund går gennem socialt og frivilligt arbejde. Derfor har vi afsat over 2.000 medarbejdertimer til at gøre en positiv forskel for grønlandske foreninger og projekter, fortæller Carsten Th. Pedersen, der er administrationsdirektør og CSR-ansvarlig i GrønlandsBANKEN.

GrønlandsBANKEN sponsorerede desuden KNR’s nye indsamlingsteknologi og kunne derudover overrække en check på 20.000 kroner. Alle pengene går ubeskåret til Red Barnet Kalaallit Nunaats arbejde for udsatte børn.

Har du også en god sag, og kan du smitte os med din entusiasme? Så har GrønlandsBANKEN måske mulighed for at hjælpe dig. Skriv til os på csr@banken.gl.


Tilbage

» GrønlandsBANKENs 230 hjælpende hænder

» Samfundsansvar (CSR)

» Se flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Nassaarisigut


Illoqarfiup sulisulluunniit aqqanik ujaasigit.

Ammasarfiit

Ataas. - Sis.
kl. 9.30 - 15.30
Tallimanngorneq
kl. 9:30 - 15.00

;