Identifikation

For at sikre, at de afsendte data kommer fra GrønlandsBANKENs EDB Central, er kommunikationen "certificeret". 

Certifikatet viser, hvem der kommunikeres med, og indeholder blandt andet oplysninger om Certifikatudsteder. Her benyttes Equifax og VeriSign der er internationale anerkendte virksomheder, som har specialiseret sig i udstedelse af certifikater. 

Udløbsdato 

Møder din browser et program, der er underskrevet med et certifikat af Equifax eller VeriSign, kan browseren ved hjælp af digital signatur identificere, at den afsendte kode kommer fra Bankernes EDB Cetral, og at den ikke er blevet ændret undervejs.

Afhængig af sikkerindstillingerne i din browser vil du, når du starter systemet, bliver præsenteret for et vindue, hvor du er i stand til at sikre dig, at programmet kommer fra Bankernes EDB Central. 

Du kan efterfølgende undgå, at denne meddelelse bliver vist ved opstart af programmet - dog uden, at der slækkes på sikkerheden. Meddelelsen bliver kun skjult i de tilfælde, hvor browseren er sikker på, at programmet kommer fra Bankernes EDB Central.

Du kan altid kontrollere hvor certifikatet kommer fra. Det er forskelligt, hvordan man gør det i de forskellige browserversioner. Derfor henviser vi dig til browserens hjælpefunktion.

Læs mere om sikkerhed:
» Kryptering
» Elektronisk underskrift
» Flere gode råd

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;