Nærpension

Kritisk sygdom

Med denne forsikring sikrer du dig selv en udbetaling på kr. 164.000 skattefrit, hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom. Det kan f.eks. være kræft, hjerneblødning eller andre livstruende sygdomme.
Pengene kan du eventuelt bruge til at få alternativ behandling eller til at dække ekstra udgifter, hvis du ønsker at have din ægtefælle eller samlever med som støtte, under eventuel behandling i udlandet. Det kan også bruges til at dække manglende lønindtægt i en periode, hvor du ikke kan arbejde, eller hvor din ægtefælle/samlever tager fri for at følge din behandling.

Kontakt din rådgiver og få en uforpligtende samtale om de muligheder, der er for dig.

Livsforsikring

Med en livsforsikring kan du sikre din familie økonomisk, hvis du dør. Forsikringen kan f.eks. hjælpe dem til at blive boende, hvor I bor nu og ligeledes give dem tryghed for, at de ikke bliver ekstra belastet med økonomiske problemer midt i sorgen.

Tab af erhvervsevne

En forsikring mod tab er erhvervsevne er en forsikring som sikrer, at du får en fast indtægt, selvom du bliver syg eller kommer ud for en ulykke og ikke længere kan arbejde. For at kunne få udbetalt forsikringen kræves det dog, at du er godkendt til førtidspension af kommunen. For at kunne tegne denne forsikring kræver det også, at din nuværende årsindkomst inklusiv arbejdsgiverens pensionsbidrag er på mindst kr. 450.000.

Her kan du læse mere om Nærpension:

» Nærpension

» Læs brochuren for Kritisk sygdom her

» Læs brochuren for Kundeforsikring - Lån og Kredit her

» Læs brochuren for Tab af erhvervsevne her

» Læs brochuren for Livforsikring her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;