Boligguide

Der er mange muligheder for boligfinansiering, og GrønlandsBANKEN kan hjælpe dig med at få et overblik over de ordninger, der passer bedst til dig og din økonomi.

Grønlands Selvstyre, Departementet for Infrastruktur og Miljø har udarbejdet en række informative foldere, der beskriver de forskellige offentlige finansieringsformer. Du finder links til folderne i læs mere-feltet nederst på siden.

20-20-60 nybyggeri

20 % eget indskud, 20 % fra både kommunen og Selvstyret, samt 60 % realkreditlån. Denne finansieringsordning kan anvendes til nybyggeri. Finansiering skal bevilges af kommunen og Selvstyret inden igangsætning. Læs mere om 20-20-60 nybyggeri via linket nederst på siden.

Andelsbolig, nybyggeri

5 % eget indskud, 50 % fra både hjemmestyret og kommune og de resterende 45 % på realkredit lån. Finansieringsmuligheden for andelsboliger er en af de ældste i Grønland, og har igennem en lang årrække bidraget til opførelse af mange gode boliger i Grønland. Læs mere om Andelsbolig via linket nederst på siden.

Lejer til Ejer

Bor du til leje i en offentlig ejet bolig, og har du mulighed for at overtage boligen, så er "lejer til ejer" ordningen noget for dig. Denne ordning er ved at vinde indpas på det grønlandske boligmarked. Læs mere om Lejer til Ejer via linket nederst på siden.

Køb af eksisterende bolig uden offentlige lån

GrønlandsBANKEN kan også hjælpe med at finansiere boliger, der ikke er omfattet af de offentlige finansieringsformer. Vi har igennem vores samarbejde med Nykredit mulighed for at belåne boliger op til 80 % med realkreditbelåning. Den resterende del af finansieringen skaffes ved eget indskud samt et boliglån. Dette er som udgangspunkt kun gældende for byerne Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og Qaqortoq. 
  
Kontakt din rådgiver i banken, så finder vi sammen en løsning.

» Boligfinansiering (20-20-60)
» Lovgivning Andelsbolig
» Lejer til ejer.

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;