Dankort og VisaDankort

Dankort
Med et Dankort er det muligt at foretage betalinger i de fleste butikker i Grønland, på Færøerne og i Danmark samt i danske internetbutikker.

I pengeautomater i Grønland, Færøerne og Danmark har du mulighed for at hæve op til 6.000 kr. pr. dag.

Visa/Dankort
I Grønland, på Færøerne og i Danmark fungerer dette kort som et almindeligt Dankort. I udlandet virker Visa-delen, hvilket betyder at du kan bruge kortet i forretninger, pengeautomater, restaurationer, hoteller m.v. over hele verden, samt på internettet.

På Visa/Dankortet kan der hæves 50.000 kr. pr. løbende 30 dage, når du er i udlandet/handler i udenlandske internetbutikker. I udenlandske pengeautomater kan du hæve lokal valuta svarende til 2.000 kr. pr. dag.

Opkrævning af gebyr ved brug af Visa Dankort i visse pengeautomater
Når du hæver kontanter fra en pengeautomat i Danmark, skal du være opmærksom på, om pengeautomaten er udstyret med et label med Dankort-logo. Er pengeautomaten ikke udstyret med Dankort-logo kan du risikere, at der bliver opkrævet gebyr som om, at udbetalingen en udenlandsk transaktion.

Husk at opdatere dine kortoplysninger 
I flere forretninger på internettet kan man tilmelde sig abonnementsordninger eller lignende ydelser, hvor du ved at indtaste dit kortnummer accepterer, at forretningen kan trække et nærmere aftalt beløb på det Visa/Dankort, du har registreret (fx brobizz, tidsskriftabonnementer og mobil-parkeringsløsninger).

Når du har fået udstedt et nyt Visa/Dankort, skal du huske at opdatere dine registrerede kortoplysninger i de forretninger på internettet, hvor du har tilmeldt dit gamle kortnummer, hvis du fortsat ønsker, at forretningen skal kunne gennemføre abonnementsbetalinger på dit Visa/Dankort.

Kortregler 
» Visa Dankort og » Dankort 

Kortansøgning
» Udfyld ansøgning om Dankort eller Visa Dankort og send til banken

Find ATM
» Find den nærmeste pengeautomat (ATM) i udlandet

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;