Ny samarbejdsaftale mellem GrønlandsBANKEN og Natteravnene
11. februar 2014

Som den første virksomhed i Grønland har GrønlandsBANKEN indgået en Corporate Social Reponsibility–samarbejdsaftale med Natteravnene i Nuuk og Sisimiut.

Samarbejdsaftalen forpligter GrønlandsBANKEN til at sætte fokus på virksomhedens sociale ansvar og give sine medarbejdere, der er Natteravne, mulighed for at godskrive gåture som arbejdstimer. GrønlandsBANKEN stiller desuden lokale- og lagerplads til rådighed for Natteravnene.

”Alle medarbejdere i GrønlandsBANKEN har mulighed for at lave socialt frivilligt arbejde i arbejdstiden. I år har vi afsat over 2.000 arbejdstimer til, at vi kan give en hjælpende hånd på projekter eller i organisationer, som gør en konstruktiv forskel for det grønlandske samfund. Natteravnene er en forening, som har formået at vække særligt mange af vores medarbejderes entusiasme. Derfor er det en fornøjelse at kunne skrive under på den nye aftale med Natteravnene”, siger administrationsdirektør i GrønlandsBANKEN Carsten Th. Pedersen.

Også i Natteravnene er de begejstrede for det nye, udvidede samarbejde.
Vi er meget glade for GrønlandsBANKENs støtte, som gør det muligt for Natteravnene at skabe tryghed for børn og unge i Nuuk og Sisimiut. Vi håber, at bankens eksempel vil inspirere andre virksomheder til også at støtte op omkring Natteravnene”, oplyser Niels Nielsen, der er formand for Natteravnene i Nuuk.


  • Natteravnene er en forening af voksne mennesker, som går ture i det offentlige rum. Det gør de for at være nærværende og sprede tryghed til børn og unge. Natteravnene har en afdeling i Nuuk og en nystartet afdeling i Sisimiut.

  • Grønlandsbanken har afsat over 2.000 mandetimer til socialt frivilligt arbejde i år 2014. At give medarbejderne mulighed for at arbejde frivilligt i arbejdstiden er en måde, hvor banken har mulighed for at udvise samfundsansvar. Herudover arbejder banken blandt andet for at sikre en stabil økonomisk vækst, undervise i finansiel forståelse og arbejde for mere tilgængelig bankrådgivning.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;