To gange Jens udstiller i GrønlandsBANKEN
02. april 2014

Fredag den 4. april slår GrønlandsBANKEN dørene op for en ny dobbeltudstilling med værker af kunstnerne Jens Lindhardt, der er maler, og Jens Erik Kjeldsen, der er skulptør. Det sker med en fernisering på Imaneq fredag den 4. april kl. 16.00, hvor banken byder på en let anretning. Ferniseringen er åben for alle, ligesom kunstnerne selv vil være til stede for at præsentere værkerne.

På udstillingen kan man opleve Jens Lindhardts naivistiske tegninger med tekster, som tilfører billederne en ekstra og ofte finurlig dimension. Om sin intuitive og umiddelbare streg siger Jens Lindhardt:

- Jeg har nået den alder, hvor jeg er taknemmelig for at leve og har energi og lyst til at male og tegne igen. Jeg glæder mig hver dag over det gamle udtryk: Det tager et helt liv at lære at tegne som et barn, fortæller Jens Lindhardt.

Jens Lindhardts farverige tegninger kommer til at pryde banken sammen med Jens Erik Kjeldsens stenfigurer. Alle figurer værker er genkendelige afbildninger af mennesker og dyr, der med Jens Erik Kjeldsens egne ord er vokset naturligt ud af materialet:

- Nogle vil sige, at sten er et fuldstændig dødt materiale. Men jeg har altid en fornemmelse af, at de er fulde liv indeni. Pludselig ser jeg måske en arm springe ud af stenens form, og kan jeg – efter at have arbejdet med den – begynde at mærke pulsen i dens håndled, så ved jeg, den er ved at være der, siger Jens Erik Kjeldsen.

Alle interesserede er velkomne til at komme forbi GrønlandsBANKEN og blive smittet med kunsternes begejstring. Udstillingen løber til og med den 23. maj.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;