GrønlandsBANKEN og TAAK indgår sponsoraftale i anledning af VM Slutrunden i håndbold
13. oktober 2023

GrønlandsBANKEN og TAAK er glade for at annoncere en vigtig sponsoraftale i forbindelse med det grønlandske kvindelandsholds anden deltagelse i historien ved en VM-slutrunde i håndbold. Denne spændende partnerskabserklæring styrker håndboldsporten i Grønland og markerer en bemærkelsesværdig begivenhed for hele landet.

Sponsoraftalen cementerer GrønlandsBANKENs engagement i samfundet og deres støtte til sportens udvikling. Sponsoransvarlig i TAAK, Eqalunnguaq Abel Kristiansen udtaler.

Vi er begejstrede for samarbejdet med GrønlandsBANKEN. Deres støtte til håndbolden hjælper os med at forene landet og skaber en følelse af stolthed og samhørighed. Vi ser frem til at repræsentere Grønland ved VM slutrunden og er taknemmelige for GrønlandsBANKENs opbakning.

Peter Fleischer Rex, chef for kommunikation og marketing i GrønlandsBANKEN, udtrykker også sin glæde over partnerskabet.

Vi er stolte af at støtte begivenheder som denne, der samler vores land og inspirerer os til at stræbe efter store ting sammen. Vi ønsker det grønlandske kvindelandshold i håndbold al held og lykke ved VM. Hele Grønland følger spændt med på skærmen, og vi er sikre på, at de vil repræsentere Grønland med stolthed og styrke.”

GrønlandsBANKEN og TAAK ser frem til samarbejdet og opfordrer alle i Grønland til at støtte det grønlandske kvindelandshold i håndbold, når de deltager i VM slutrunden.

For yderligere information, kontakt:

Peter Fleischer Rex

Chef for kommunikation og marketing

pfr@banken.gl

34 78 72


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;