Fremtiden er digital i GrønlandsBANKEN
22. februar 2024

I GrønlandsBANKEN sender vi breve via digitalt i din e-Boks. Du kan undgå gebyrer, ved kun at modtage post digitalt i din e-Boks og Netbank.

Ja tak til digital post

Du skal ikke gøre noget aktivt. Som en service tilmelder vi dig nemlig til e-Boks, hvis du ikke allerede i forvejen er bruger af e-Boks.

Nej tak til digital post

Alle kunder i GrønlandsBANKEN skal have mulighed for at træffe et oplyst valg.

Ønsker du ikke at modtage post fra os i din e-Boks, skal du framelde dig ved at kontakte os på 70 1234 eller skriv til banken@banken.gl. Husk at oplyse dit cpr-nummer, mobil- eller telefonnummer samt en eventuel e-mailadresse. Det betyder, at du kommer til at betale et gebyr for din brevpost.

e-Boks giver nye muligheder

e-Boks giver dig mulighed for at samle alle dine økonomiske dokumenter ét sted. Du kan sætte en notifikation op, så du får en e-mail, når der er ny post i din e-Boks. Du kan printe de dokumenter, som du ønsker at have i papirform, samt lave mapper til elektronisk arkivering af dine økonomiske papirer.

Adgang til Netbank og e-Boks sker via www.banken.gl/netbank, hvor du skal logge ind på Netbank med MitID.

Har du ikke en MitID, kan du kontakte din borgerservice.

Ved at tilmelde dig e-Boks kan du sammen med GrønlandsBANKEN være med til at reducere forbruget af papir og dermed skåne miljøet.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;