Offentligt foredrag om ordblindhed i Nuuk
15. januar 2024

Kom og hør et godt oplæg om ordblindhed og arbejdet med læsevanskeligheder hos børn og unge

7-10% af en klasse vil typiske have læsevanskeligheder eller være ordblinde. Hvordan kan de børn få en bedre læring og få mere motivation for skole i det hele taget? Hvad er det der gør, at børn og unge har læsevanskeligheder eller er ordblinde? Hvordan kan it-hjælpemidler understøtte bedre læring og motivation? Hvordan kan forældre og lærere bedst hjælpe og forstå deres børn/elever, så de får nyt håb og drive tidligt i livet?

Oplæg ved Thomas Mose & Mikael Højbjerg, fra Ordblindetræning. De hjælper hver eneste uge mange forældre, lærere og skoler, når der er brug for viden og værktøjer til at arbejde emd ordblindhed og sikrer en bedre forståelse for, at det bliver et fælles ansvar at skabe det bedste læringsfundament for ordbilnde. Se mere www.ordblindetraening.dk

Foredraget vil også inddrage konkrete cases fra Grønland.

Foredraget er for alle interesserede fx forældre, lærere, læsevejledere og konsulenter inden for undervisning mv.

Foredraget foregår på dansk.

Tid: Tirsdag den 23. januar kl. 19.00-21.00

Sted: GrønlandsBANKEN’s kantine, Imaneq 33, 3900 Nuuk

Sponsorer: Stor tak til alle virksomheder og organisationer, som har bidraget til projektet med at få udbredt mere viden og kendskab til ordblindhed-dysleksi: Arctic Logo, BankNordik, EB Transport, GrønlandsBANKEN, Modulo, Nic’s VVS, Nuuk Internationale Friskole, Ejendomsselskabet Posthuset A/S, Kamik m.fl.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;