Workshops for erhvervslivet i Nuuk og Maniitsoq
12. februar 2024

Indenfor de næste par år åbner 3 nye landingsbaner i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq, der forventes at medføre nye muligheder for erhvervsudvikling i vores land.

Men hvis vi skal have mest muligt ud af det potentiale de nye landingsbaner skaber, er vi nødt til at sprede erhvervsudviklingen bredere ud end bare de tre byer, hvor landingsbanerne bliver anlagt.

Derfor har Grønlands Erhverv og GrønlandsBANKEN i samarbejde med bl.a. Kalaallit Airports arrangeret en række workshops, der har til formål at samle erhvervsaktører forskellige steder på kysten og ideudvikle på de potentialer, der er for at skabe vækst lokalt.

I foråret 2023 blev der afholdt workshops i Nuuk, Maniitsoq, Qaqortoq, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat. Nu følger vi op med endnu en række arrangementer og vi er meget spændte på at se hvad der er sket siden sidst.

De to første stop på turen bliver Nuuk den 13. februar og Maniitsoq den 15. februar. 

Den nye landingsbane i Nuuk bliver på mange måder en gamechanger for hovedstadens erhvervsliv og der åbner sig en lang række nye muligheder, blandt andet indenfor turisme, fragt og logistik. Maniitsoq er samtidig en af de byer, hvor der er stort potentiale for vækst i forbindelse med at den nye landingsbane i Nuuk åbner. Det tager ikke mere end et par timer med båd før man befinder sig i et område, der har virkelig meget at byde på, blandt andet indenfor oplevelseserhvervet.

 

/ Grønlandsbanken & Grønlands Erhverv - Sulisitsisut 


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;