Qimatut Pension – til gavn for dig

Dine medarbejdere

Hvordan gør vi pension let for virksomheden?

Som virksomhed er det godt at kunne tilbyde sine medarbejdere tryghed i både ansættelsen, men også muligheden for at give medarbejderen økonomisk tryghed som pensionist. Det kan vi hjælpe din virksomhed med ved at tilbyde at holde individuelle møder med medarbejderne og give dem rådgivning om, hvordan de får størst mulige økonomiske tryghed, når de går på pension. Vi sørger for alt det praktiske og svarer på alle spørgsmål vedr. pension. Det eneste virksomheden skal sørge for, er at indbetale pensionsbidraget til Qimatut Pension i GrønlandsBANKEN.

Hvordan hjælper vi dine medarbejdere?

Vi hjælper dine medarbejdere med at få overblik over deres økonomi både nu, og når de engang skal være pensionister. Vi sørger for, sammen med kunden, at investere pengene på Qimatut Pension, så de har mest muligt, når de bliver pensionister. Fra 1. januar 2018 skal alle med årsindkomst over kr. 150.000 starte opsparing til pension. Det vil betyde, at medarbejderne får færre penge til rådighed. Dog kan dette ofte undgås ved at se på kundens samlede økonomi og udgifter. Det vil vi også meget gerne tilbyde dine medarbejdere at undersøge.

Hvad er udbyttet for dine medarbejdere?

Udbyttet for dine medarbejdere som vælger Qimatut Pension, er økonomisk tryghed til pensionen, økonomisk tryghed for medarbejderen og dennes nærmeste familie, hvis medarbejderen bliver ramt af en ulykke eller dør. Generel forståelse for pension og for hvor meget det påvirker deres økonomi fremadrettet. Jo før de får startet - jo bedre er medarbejderne stillet til pensionsalderen.

 


 

Kontakt din rådgiver

Ring eller skriv og aftal tid med din rådgiver allerede i dag, så I sammen kan lave en pensionsordning, som passer præcis til dine behov.

 

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;