GrønlandsBANKEN satser på solceller
30. juli 2014

Solceller er en investering, der hurtigt giver overskud. Sådan har GrønlandsBANKEN længe rådgivet kunder, der ansøger om miljølån. Men i GrønlandsBANKEN er det ikke bare et godt råd, vi deler ud af. Allerede i foråret efterlevede vi det selv, da vi fik installeret solceller på filialen i Maniitsoq. Og i løbet af sommeren får vi nu også anlæg på tagene i Aasiaat og Nuuk.

- Forår 2014 vedtog vi en miljøpolitik, hvor vi blandt andet har forpligtet os til at fremme miljømæssig ansvarlighed og opfordre til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier. Vores miljølån til bil og bolig og satsningen på solcelleanlæg er nogle af de allermest tydelige eksempler, siger Carsten Th. Pedersen, der er administrationsdirektør og CSR-ansvarlig i GrønlandsBANKEN.

Ejer du en bolig eller en erhvervsejendom, har du selv mulighed for at optage et Nutarsaaneq-miljølån på op til 300.000 kroner og købe et solcelleanlæg. Renten på lånet er variabel og er for tiden kun 3,45 %. Solceller kan især anbefales til dig, der bor i byer, som ikke bliver forsynet af vandkraftværker. Her er Nukissiorfiit og Mittarfeqarfiit nemlig forpligtede til at aftage overskudsstrøm fra private kunder.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;