Ilulissat-filial genåbnet med højt humør og skåltaler
29. april 2014

Skåltaler, mundgodt og underholdning ved komikeren Piitannguaq Alaufesen. Sådan lyder opskriften på en rigtig god dag, og netop sådan forløb den officielle genåbning af Ilulissat-filialen onsdag den 23. april.

Bankdirektør Martin B. Kviesgaard, der holdt hovedtalen i snevejr, fokuserede især på det vigtige i at have en tilgængelig bank i Nordgrønland:

- I GrønlandsBANKEN lægger vi vægt på, at vi er Hele Grønlands BANK. Dermed har vi også en forpligtelse til at være synlige og til stede, hvor det er muligt. Ilulissat og Nordgrønland er selvfølgelig ingen undtagelse. Og med vores investering i en helt ny filial i Aasiaat tidligere på året og nu indvielsen her i Ilulissat synes vi, at vi har et rigtig godt udgangspunkt for at møde vores kunder i dagligdagen, sagde Martin B. Kviesgaard.

Ud over Ilulissat-teamet var der en masse glade besøgende til stede, som alle havde taget imod bankens invitation til at kigge forbi i løbet af dagen. Borgmester Ole Dorph var også på pletten for at klippe snoren til de nye lokaler over.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;