Verified by Visa - fejl ved tilknytning af grønlandsk mobilnummer
04. september 2014

Visa og MasterCard tilbyder i dag sikkerhedsløsningen Verified by Visa/ MasterCard Secure Code, som netbutikker kan tilmelde sig som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med betaling. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med og tilmeldt dig Verified by Visa/ MasterCard Secure Code?

Fremover vil alle brugere af Verified by Visa/MasterCard Secure Code blive bedt om også at knytte et mobilnummer til brugerkontoen. Sikkerhedsløsningen, hvor du fremover modtager en kode via SMS, er tænkt som en forbedring, så du slipper for at skulle huske den selvvalgte kodeord.

Forsøger du at tilknytte et grønlandsk mobilnummer med landekoden 299, vil du imidlertid blive mødt med fejlmeddelelsen ”Ugyldigt mobiltelefonnummer”. Problemet er fejlmeldt til Nets, der dog ikke kan oplyse en dato for, hvornår fejlretningen kan finde sted.

En midlertidig løsning er derfor at indtaste ”29” i feltet landekode og det sekscifrede mobiltelefonnummer med et ni-tal foran i feltet mobiltelefonnummer. Fx ”9123456”, som vist i eksemplet her:


Tilbage

Verified by Visa/MasterCard Secure Code:

» Læs mere om Nets' løsning til sikker nethandel

» Tilmeld dit kort og mobiltelefonnummer 

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;