Det Kriminalpræventive Råd fik 24 hjælpende hænder fra GrønlandsBANKEN
25. januar 2016

Mere end 1.000 dialogspil fra Det Kriminalpræventive Råd PiSiu er på vej ud til alle børnehaver og skoler i Grønland. Det er de blandt andet takket være assistance fra GrønlandsBANKENs hjælpende hænder. 

I alt 12 af bankens medarbejdere fra Nuuk har nemlig hjulpet med at folde og samle spillene, så de var klar til udsendelse. Det skete med bankens CSR-timer i ryggen.

- Dialogspillene skal hjælpe børnehave- og skolebørn, lærere og forældre med at tale sammen og tage en fælles debat om dagligdagens svære problemstillinger. På den måde er det håbet, at spillet etablerer positive relationer i skole-hjem-samarbejdet og skaber tryghed og trivsel for børnene. Den indsats ville vi gerne bakke op om i GrønlandsBANKEN, udtaler Carsten Th. Pedersen, der er administrationsdirektør og CSR-ansvarlig i GrønlandsBANKEN.

GrønlandsBANKEN afsætter årligt mere end 2.000 arbejdstider til at gøre en positiv forskel for grønlandske foreninger og projekter. Det sker som et led i bankens CSR-arbejde, og fordi banken tror, at socialt og frivilligt engagement er én af vejene til en bæredygtig udvikling af det grønlandske samfund.

Har du også en god sag, og kan du smitte os med din entusiasme? Så har GrønlandsBANKEN mulighed for at hjælpe dig. Skriv til os på csr@banken.gl.


Tilbage

» GrønlandsBANKENs 230 hjælpende hænder

» Samfundsansvar (CSR)

» Se flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;