Fernisering i GrønlandsBANKEN
06. oktober 2016

Den unge eksperimenterende kunstner, Kattie Pedersen, holder fernisering i GrønlandsBANKEN den 13.oktober. Udstillingens omdrejningspunkt er Grønlandske forhold. Der gælder både naturen, men også mennesket som hverdagsfænomen. Selv udtaler Kattie, at hun finder inspiration i hverdagen, og når natur og kultur kan forenes.

”Min inspiration til mine malerier finder jeg i den grønlandske natur og kultur. Min stil er meget eksperimenterende, og jeg ønsker at skabe noget som på en eller anden måde udtrykker ro.”

Katties kunstneriske stilart favner bredt og er derfor på mange måder en eksperimenterende stil, hvor intet er låst eller statisk rent kunstnerisk. Hun begyndte allerede i en tidlig alder med at male:

”Det at tegne og male har altid været en del af mit liv. Som barn elskede jeg at fordybe mig i min egen verden med mine farveblyanter og akvarelmaling, og jeg har tit brugt mange timer på at tegne efter billeder fra leksikoner og øve mig i at tegne selvportrætter.”

Katties kunstneriske CV tæller blandt efterskoleophold og GU med billedkunst som sidefag. Derudover har hun gået 1 år på arkitektskolen, hvor hun fik lov til at udfolde sine kreative evner. Hun bor i dag i Nuuk med sin mand og tre børn.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;