GrønlandsBANKEN ny Guldboldsponsor for Futsal-landsholdet
14. juni 2016

Det grønlandske futsallandshold har de senere år markeret sig som et seriøst hold, der kan samle borgere i Grønland, og GrønlandsBANKEN har meldt sig på banen som ny Guldboldsponsor.

- Som Guldboldsponsor for herre-landsholdet i futsal, ønsker Hele Grønlands BANK at støtte et hold, som formår at samle hele befolkningen, udtaler GrønlandsBANKENs administrationsdirektør, Carsten Th. Pedersen. Holdet har udviklet sig de senere år og resultaterne er kommet ved dedikation og hårdt arbejde fra både spillere og træneres side, og det støtter GrønlandsBANKEN helt naturligt op om, slutter Carsten Th. Pedersen.

Landsholdet kan blive endnu bedre

Futsal-landsholdets succes gennem de sidste år tiltrækker store sponsorer, og holdet fortsætter med at udvikle sig i den rigtige retning.

- Landsholdet har potentiale til at blive endnu bedre, men det kommer ikke på én dag. udtaler GBU’s formand, John Thorsen. Det kræver års arbejde og ikke mindst økonomi, og GrønlandsBANKEN har vist os tilliden og dermed givet os bedre rammer til at nå vores målsætninger. Det er et samarbejde, vi ser frem til, udtrykker John Thorsen.

Nye muligheder for trænere og spillere
GrønlandsBANKENs guldboldsponsorat giver også nye og flere muligheder for landstræner René Olsen og Tekle Ghebrelul, der nu i højere grad kan koncentrere sig om træningen og forberedelserne til turneringer.

- Når vores landholdsspillere går på banen, så ved vi at hele Grønland følger med hjemme fra stuerne. Vi får altid opbakning hjemmefra, og med GrønlandsBANKENs opbakning, er vi også sikret bedre økonomisk, så vores spillere kan udvikle sig endnu mere, udtaler landstræner, René Olsen.

Sponsoraftalen løber frem til december 2018, og spillere og trænere kommer til at bære GrønlandsBANKENs ”appa” på blandt andet trøjer og træningsdragter under turneringer og træningskampe.


Tilbage

» Dem har GrønlandsBANKEN sponsoreret i 2015

» Læs flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;