Ny udstilling om tilblivelsen af Kuluk
13. januar 2016

Onsdag den 20. januar slår GrønlandsBANKEN dørene op for en ny kunstudstilling. Det sker med en fernisering kl. 16.30 på Imaneq 33 i anledning af Arctic Winter Games 2016.

På udstillingen finder du blandt andet skitser af animator Christian Fleischer Rex’ arbejde med at skabe Arctic Winter Games-maskotten Kuluk. Tegningerne er oprindeligt lavet digitalt, men er blevet optrykt og signeret til lejligheden:

- Vi håber på at se alle Kuluks små kammerater til ferniseringen, ligesom vi håber, at de tager deres forældre med. På denne udstilling sælger vi nemlig værkerne til fordel for Arctic Winter Games’ børneworkshops. Så kom og vær med, alle jer der sætter pris på tegnekunst og alle jer, der har råd til at give et bidrag til den gode sag, lyder opfordringen fra bankdirektør Martin B. Kviesgaard.

Christian Fleischer Rex og Arctic Winter Games’ maskot Kuluk vil selv være til stede under ferniseringen, ligesom banken byder på en let anretning til alle nysgerrige.

Udstillingen kan ses i GrønlandsBANKEN til og med februar måned. Her har du også mulighed for at købe den helt nye Kuluk-sparebøsse, hvor overskuddet fra salget også går ubeskåret til Arctic Winter Games 2016.


Tilbage

» Vind billetter til koncert med Anguigaq i Katuaq 29. januar

» Læs flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;