Juledonation 2017
13. december 2017

 

Kunderne vælger Neriuffiit Kattuffiat

GrønlandsBANKENs juledonation på 25.000 kr. går i år til Neriuffiit Kattuffiat (Kræftens Bekæmpelse i Grønland) og er som noget nyt doneret med hjælp fra kunderne på de sociale medier. De har på bankens Facebook kunnet stemme på 3 organisationer udvalgt af bankens medarbejdere. Godt 1.110 deltog i afstemningen.

På billedet ses GrønlandsBANKENs repræsentant, finanselev Kristine Heiselberg Thomsen, der sammen med maskotten APPA overrækker juledonationen til Aviâja Lynge, som på vegne af Neriuffiit Kattuffiat modtager denne.

Det er en glad formand i Neriuffiit Kattuffiat, Sara J. Brandt, der ser fortrøstningsfuldt på det fremtidige arbejde i organisationen:

-  Vi er glade for at modtage juledonationen på 25.000 kr. fra GrønlandsBANKEN. Pengene falder på et tørt sted, og skal bruges i det fortsatte arbejde. Neriuffiit Kattuffiat yder bl.a. legater til kræftramte, og i det arbejde lægger Neriuffiit Kattuffiat stor vægt på støtte i form af informationsmaterialer på grønlandsk, løbende afholdelse af kurser for samtale- og rådgivningspersoner, der tilbydes gratis til kræftramte og deres familier mv., siger Sara J. Brandt.

Vigtigt med bred opbakning

Formanden er desuden tilfreds med, at det er en bredere offentlighed, der har valgt modtageren af juledonationen.

-  At over 1000 personer har deltaget i afstemningen på GrønlandsBANKENs Facebook-side gør, at donationen fremstår endnu stærkere. En ting er pengene, men at vi også kan se og mærke en bredere folkelig opbakning til vores arbejde i organisationen, er super vigtigt for en NGO som Neriuffiit Kattuffiat, påpeger Sara J. Brandt og tilføjer, at mindst 190 personer rammes af kræft hvert år i Grønland.

Det er sjette år i træk, at GrønlandsBANKEN donerer penge til et godt formål. Sidste år var det børnerettighedsorganisationen MIO, der modtog bankens juledonation.

GrønlandsBANKEN ønsker Neriuffiit Kattuffiat  stort tillykke med donationen.


Tilbage

» Læs mere om dette års U-landskalender her

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;