GrønlandsBANKEN ny Guldsponsor for PANAM2018
15. februar 2018

Nuuk bliver værtsby for de Panamerikanske mesterskaber i håndbold 2018, som foregår fra 15.-25. juni. I den forbindelse kommer det grønlandske A-landshold til at dyste mod lande fra Panamerika i kampen om at kvalificere sig til VM i 2019 i Danmark og Tyskland.
GrønlandsBANKEN har meldt sig på banen som Guldsponsor, og GrønlandsBANKENs administrationsdirektør, Carsten Th. Pedersen glæder sig over at kunne støtte op om så stor en begivenhed.

- Panam2018 er en af de største sportslige begivenheder på grønlandsk fjeld nogensinde. Det er et stort projekt, som kræver mange hænder og økonomi, og GrønlandsBANKEN vil naturligvis bidrage med begge dele, udtaler Carsten Th. Pedersen.

Projektleder for PANAM2018 Poul Petersen ser samarbejdet med GrønlandsBANKEN og andre private virksomheder som essentielt for at lykkes med så stort et projekt.

- De Panamerikanske mesterskaber kræver mange hænder og derfor er det ekstra vigtigt, at det private marked melder sig på banen med både hænder og økonomi. At Grønlands største bank endnu en gang støtter op om en stor sportsbegivenhed med økonomi og arbejdskraft, gør det på alle måder nemmere at lykkes med Panam2018.

GrønlandsBANKEN støtter årligt foreninger, klubber og projekter både økonomisk og med arbejdskraft. Den seneste rigtig store begivenhed var AWG2016, som GrønlandsBANKEN var Nanoq-sponsor for.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;