Juledonation 2018
11. december 2018

Det Grønlandske Patienthjem modtager juledonation 2018

GrønlandsBANKENs juledonation på 25.000 kr. går i år til Det Grønlandske Patienthjem i København. Det er andet år i træk, at GrønlandsBANKEN vælger at involvere sine følgere og interessenter på Facebook. De har kunnet stemme på tre organisationer udvalgt af bankens medarbejdere, og her var det altså Det Grønlandske Patienthjem, der overbevisende løb med donationen.

På billedet ses GrønlandsBANKENs repræsentant, finanstrainée Kimmernaq Møller, der sammen med maskotten APPA overrakte juledonationen til styrelseschef Malene Marie Nielsen, som på vegne af Det Grønlandske Patienthjem modtog donationen.

- Vi siger tusinde tak for den flotte donation, som vil gøre gavn hos både beboere og personale, siger Malene og forklarer videre, - Det varmer, at det er offentligheden, som har valgt Det Grønlandske Patienthjem som modtager af donationen. Donationen anses som en anerkendelse af, at Patienthjemmet gør meget for patienterne. Det betyder særligt meget for personalet, som hver dag yder en stor indsats for at give vores beboere den pleje og omsorg, som de har behov for.

Det er syvende år i træk, at GrønlandsBANKEN donerer penge til et godt formål. Sidste år var det Neriuffiit Kattuffiat, der modtog bankens juledonation på 25.000 kr.

GrønlandsBANKEN ønsker Det Grønlandske Patienthjem stort tillykke med donationen.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;