Ny hovedsponsor for GSS
22. februar 2018

GSS får ny hovedsponsor

GSS Håndbold og GrønlandsBANKEN har netop underskrevet ny samarbejdsaftale. GrønlandsBANKENs filialdirektør i Nuuk, Mads Andersen, ser frem til samarbejdet med den traditionsrige klub.

- GSS er en af Nuuks sportslige stoltheder, og klubben har markeret sig i Grønland, som en seriøs klub, og man kan mærke medlemmernes stolthed og gejst, så snart man træder ind i hallen. GSS har en positiv indvirkning på sine medlemmer, og det være sig fysisk og mentalt. Det er indbegrebet af en velfungerende sportsklub, og det støtter GrønlandsBANKEN helt naturligt op om, udtaler Mads Andersen.

GSS’ formand Kristian Heilmann glæder sig til at samarbejde med en af Grønlands helt store institutioner.

- Når GSS og GrønlandsBANKEN indgår et samarbejde er det et klart signal om, at vi synes den anden part gør det godt, og at vi ser muligheder i et samarbejde. At have GrønlandsBANKEN på brystet viser desuden at GSS er en seriøs klub, der gør sig bemærket blandt Grønlands helt store virksomheder, og det er vi selvfølgelig stolte af, udtaler Kristian Heilmann.

GSS er en traditionsrig klub, som har været en del af Nuuk og håndbolden i Grønland siden 1944, og har flere landsholdsspillere på både Dame og Herre senior-afdelingen.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;