Gode råd til sikker nethandel
12. juli 2019

Oplever du at der bliver trukket flere penge på dit kort end du har købt for? Er du kommet til at lave et abonnement da du købte din vare online? Her kan du se nogle gode råd til en sikker nethandel.

1) Se efter e-mærket på hjemmesiden

Når du handler på nettet så se efter e-mærket, for når du handler på en e-mærket webshop, er du sikker på, at webshop lever op til gældende dansk lov og løbende kontrolleres af e-mærkets jurister, som også hjælper dig, hvis du oplever problemer med dit køb.

2) Betal altid med et kort

Betaler du dine varer på nettet med et betalingskort eller et kreditkort, er du beskyttet af indsigelsesordningen (læs mere her), hvis varen du har bestilt ikke dukker op, eller hvis der bliver hævet for meget eller der fortsat bliver hævet penge fra din konto.

3) Tjek webshoppen

Undersøg webshoppen grundigt, inden du trykker køb:

Hvilke kontaktoplysninger har webshoppen? Der skal både stå virksomhedens navn, en e-mail-adresse, et telefonnummer og virksomhedens fysiske postadresse. Du kan også gå ind på www.trustpilot.dk og se om sælgeren har en god eller dårlig anmeldelse.

4) Læs salgs-og leveringsbetingelser

Vi oplever at kunder kommer til at sige ja til et abonnement, hvor der så fast bliver trukket penge fra ens konto hver måned. Du bør altid vide, hvad du siger ja til, når du godkender en handel online. Derfor er det en god ide at læse salgs- og leveringsbetingelserne, inden du trykker køb.

5) Gem kvitteringen

Gem altid kvitteringen for dit køb på nettet, Det er nemlig dit bevis for at du har foretaget et køb.

Pas på dine oplysninger når du handler på nettet, udlevere aldrig dine kortoplysninger til nogen, medmindre du er ved
at betale. Du må aldrig udlevere din PIN-kode.


Tilbage

» Læs mere om ændringer af kortbestemmelser her 

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;