GrønlandsBANKENs Erhvervsfonds Iværksætterpris 2019
15. maj 2019

GrønlandsBANKENs Erhvervsfonds Iværksætterpris 2019

GrønlandsBANKENs Erhvervsfond har i dag – den 13. maj 2019 – overrakt fondens iværksæt-terpris til Anette og Bo Lings, Sisimiut.

Erhvervsfonden har i en årrække uddelt sin iværksætterpris til personer eller virksomheder, som i løbet af deres virke har vist særlig handlekraft, engagement og bemærkelsesværdigt initiativ – og der har gennem tiden været modtagere af prisen fra forskellige dele af Grønland og fra forskellige erhvervsområder.

Erhvervsfondens bestyrelse har valgt at tildele Iværksætterprisen 2019 til Anette og Bo Lings, Sisimiut.

Med tildelingen af prisen følger en pengegave på kr. 25.000.

Formanden for GrønlandsBANKENs Erhvervsfond, Kristian Lennert begrunder kåringen:

”Begrundelsen for kåringen af Anette og Bo Lings, som modtagere af Erhvervsfondens Iværksætterpris 2019 er, at de med udgangspunkt i Sisimiut og med stor faglighed, engagement og ihærdighed gennem en årrække har forædlet og videreudviklet erhvervsaktiviteter og særligt turisttilbud i og omkring Sisimiut.

Anette og Bo Lings har vist, at der i ethvert område kan skabes helt særlige oplevelser. Senest er oplevelsespaletten udvidet med unikke muligheder for fisketure i et fiskeområde af international klasse, hvor nye rammebetingelser med mulighed for koncession på en elv dermed udnyttes.

Særligt prisværdigt er det at se, hvordan det er lykkedes for Anette og Bo Lings at sprede aktiviteterne i området og henover året og hvordan de forskellige elementer i tilbuddene spiller sammen og understøtter en helhedsoplevelse ved et besøg i Sisimiut.

I en tid, hvor den grønlandske infrastrukur står for at blive ændret og udvidet, er det vigtigt at have øje for og fokus på alle de muligheder, der findes i forhold til at skabe oplevelser for kommende nye turister og dermed også tiltrække flere turister. Bestyrelsen i GrønlandsBANKENs Erhvervsfond synes, at Anette og Bo Lings har taget teten op og viser vejen på dette område, til forhåbentlig stor inspiration for nye kommende iværksættere.”

Prisen blev overrakt til Juliane Henningsen fra Arctic Circle Business i fravær af Anette og Bo Lings.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;