GSS håndbold og GrønlandsBANKEN forlænger sponsoraftale
25. marts 2022

 

GSS Håndbold og GrønlandsBANKEN har netop underskrevet ny samarbejdsaftale. GrønlandsBANKENs filialdirektør i Nuuk, Malene Christensen, ser frem til samarbejdet med den traditionsrige klub.

- GSS håndbold er en af Nuuks sportslige stoltheder. Klubbens succes bunder ikke kun i dygtige spillere, men også i bagvedliggende kræfter, som formår at styre klubben gennem op- og nedgangstider. Senest ifm. corona-nedlukningen, som vi heldigvis er ude af for nu. GSS har en positiv indvirkning på sine medlemmer, børn, ungdom som voksne, og det være sig fysisk og mentalt. Det er indbegrebet af en velfungerende sportsklub, og det støtter GrønlandsBANKEN helt naturligt op om, udtaler Malene Christensen.

Formand for GSS håndbold, Kristian Heilmann glæder sig over det fortsatte samarbejde med Grønlands største bank.

- Når GSS håndbold og GrønlandsBANKEN fortsætter samarbejdet, er det et klart signal om at banken anser GSS som en forening, der støtter op om en sund livsstil for børn, ungdom og voksne. Banken har støttet os gennem tider med succes og endnu vigtigere, svære tider med mange nedlukninger pga. corona. GrønlandsBANKEN er ikke blot er en bank, men en institution til gavn for Grønland, og det glæder os derfor, at vi fortsat kan bære ”appa” på maven, udtaler Kristian Heilmann.

GSS håndbold er den mest vindende håndboldklub i Grønland, og har været en del af Nuuks traditionsrige foreninger siden 1944. Klubben har flere landsholdsspillere på både Dame og Herre senior-afdelingen.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;