”Hole in One”
22. august 2022

”Hole in One” i Nuuk Golfklub gav 10.000 kr. pengepræmie

Vejret viste sig fra sin bedste side, da 35-årige Simon Westmann sendte golfbolden afsted mod et såkaldt blindt hul under GrønlandsBANKEN Open. Et slag, der skulle vise sig at gøre ham 10.000 kr. rigere.

Simon Westmann er oprindeligt fra Kalundborg og har spillet golf i 24 år. Syv af disse i Nuuk golfklub, hvor han har vundet seks af de syv klubmesterskaber, han har deltaget i. I søndags slog han et drømmeslag under GrønlandsBANKEN Open, som skulle resultere i hans karrieres første ”hole in one”.

  • Jeg var allerede gået en runde på de ni huller, som der er i Nuuk Golfklub. Vejret var perfekt, og der var næsten vindstille. Det var et såkaldt blindt hul, hvor jeg ikke kunne se det. Der skal meget held til og marginalerne skal være på plads, udtaler en stolt og beskeden, Simon Westmann.

GrønlandsBANKEN udlodder 10.000 kr. til den person, som slår et ”hole in one” under en golfmatch, og det er kun sket en gang før.

  • Jeg har ikke tænkt så langt ift. hvad pengene skal bruges til, men golfudstyr og noget til børnene er en idé. Jeg går snart på barsel, så golfen må jeg nok spille mentalt.

Med hænderne fulde og den korte sæson, er det begrænset, hvor meget golf Simon får spillet, men golfsimulatorer i klubben har dog gjort en forskel.

  • Vi bruger Nuuk golfklubs simulatorer løbende, og det har givet meget. Jeg tror de fleste i klubben er blevet bedre hen over de sidste par vintre, slutter Simon Westmann.

Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;