Grønlands første discgolfbane
10. oktober 2023

GrønlandsBANKEN sponsorerer Grønlands første discgolf-bane

I Aasiaat har Philip Jensen sat en ny milepæl for friluftslivet ved at etablere Grønlands allerførste discgolf bane. Dette initiativ har ikke kun bragt en spændende sport til området, men det har også skabt en enestående mulighed for at samle folk på en anderledes og sund måde. Philip Jensen udtaler om samarbejdet med GrønlandsBANKEN.

Samarbejdet med GrønlandsBANKEN betyder, at vi kan få flere discs i hænderne på folk i Grønland og dermed flere, der får glæde af banen. Dette bringer os et skridt nærmere på en dag, at kunne repræsentere Grønland til verdensmesterskaberne i disc-golf og bidrager desuden til at opfylde det tredje verdensmål, som omhandler sundhed og trivsel.

Discgolf er en sport, der kombinerer præcision og udendørs sjov. Spillerne kaster plastikdiscs mod mål i færrest mulige kast, og Aasiaats bane er designet smukt og udfordrende.

Kommunikations- og marketingchef, Peter Fleischer Rex, ser store muligheder sporten.

Baneåbningen har givet folk i Aasiaat endnu en god grund til at tilbringe mere tid udendørs og nyde den friske luft. Det er en fantastisk mulighed for at styrke fællesskabet og fremme en sund livsstil. Det støtter GrønlandsBANKEN helt naturligt op om.

Aasiaats discgolf bane vil med sikkerhed samle folk og forhåbentlig inspirere flere lignende initiativer i Grønland.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;