Mio tildeles juledonation
23. november 2016

MIO modtager juledonation
GrønlandsBANKEN har i år doneret 25.000 kr. til børnerettighedsorganisationen MIO. Pengene er bevilliget på baggrund af bankens medarbejdere, der på demokratisk vis har udvalgt MIO, som modtager af juledonationen.
Organisationen arbejder for at rådgive, informere og styrke børns vilkår på Grønland. Noget børnetalsmand for organisationen, Aviâja Egede Lynge mener donationen kan være med til at videreføre.

Vi er glade for, at GrønlandsBANKENs medarbejdere har valgt at tildele os årets Juledonation. Donationen skal være med til at videreføre arbejdet med at styrke børns vilkår i Grønland. De 25.000 kr. løser naturligvis ikke alle problemer, men donationen viser, at det arbejde vi har igangsat, bliver værdsat. Det er vi taknemmelige for.”

Pengene falder på et tørt sted og skal b.la. være med til at finansiere de store transportudgifter, organisationen har med at komme ud til alle hjørner af Grønland. Noget Aviâja Egede Lynge her uddyber:

”Pengene kan være med til, at vi kommer ud til endnu flere børn i Grønland. Det gælder både nord, syd, øst og vest. Vi vil ikke kun være til stede i en landsdel.”

Problemerne med overholdelse af børns rettigheder kan nemlig ikke kun isoleres til et område i Grønland, så behovet for at komme rundt i hele Grønland er derfor stort, understreger Aviâja:

Jeg ved, at der stadig er steder i Grønland, som vi endnu ikke har besøgt, hvor børns rettigheder ikke efterleves. Der forestår os derfor stadig en stor opgave med at få sat fokus på børns rettigheder over alt i Grønland.”

Det er nu femte år i træk, at GrønlandsBANKEN donerer penge til et godt formål. Sidste år var det kræftsyge børn og unge, der modtog bankens juledonation på 25.000 kr.

GrønlandsBANKEN ønsker MIO stort tillykke med donationen, og håber den kan være med til at styrke børns vilkår og rettigheder i Grønland.


Tilbage

» Årets U-landskaleder til salg i GrønlandsBANKEN

» Flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;