GrønlandsBANKEN får hæder for CSR-rapport
12. september 2019

GrønlandsBANKENs årlige CSR-rapportering har udmærket særligt i en grad, at det bliver hyldet af Global Compact.

Det er Global Compact Network Denmark der i samarbejde med FSR – danske revisorer, der udnævner bankens CSR-rapport til at stå på listen over de bedste rapporteringer i SMV-segmentet i 2019.

Global Compact Network Denmark begrunder udnævnelsen med:

”CSR-udvalget fremhæver COP-rapporten fra Grønlandsbanken som et godt eksempel på, hvor simpel, og alligevel informativ, en rapport kan udarbejdes. Grønlandsbanken inddrager både Global Compacts 10 principper og FN’s verdensmål, og rapporten har en fin struktur, der gør, at den er læsevenlig. Rapporten er stringent i forhold til den vejledning, der findes for COP-rapporter og inddrager et afsnit, der evaluerer bankens arbejde med samfundsansvar, hvilket viser god refleksion fra virksomhedens side.”

Det vækker glæde hos GrønlandsBANKEN:

”Uden medarbejdernes løbende arbejde med samfundsansvar ville bankens årlige rapportering til FN om vores fremdrift ikke kunne have noget reelt indhold. Det har den heldigvis, og derfor er vi er glade for anerkendelsen af vores CSR-rapportering, og vi vil fortsat arbejde for at bankens indsats bidrager til at løse samfundsmæssige udfordringer og skaber bæredygtig vækst til gavn for Grønland” siger administrationsdirektør Carsten Th. Pedersen.

Du kan se GrønlandsBANKENs CSR-rapport 2018 her.


Tilbage

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;