ESG og GrønlandsBANKEN forlænger samarbejdet
09. januar 2020

GrønlandsBANKEN har i mange år støttet op om Elite Sport Greenlands arbejde, og de to parter har netop underskrevet ny samarbejdsaftale frem til 2022.

Elite Sport Greenlands formand, Nikolaj Christoffersen ser øget stabilitet med indgåelsen af den nye kontrakt.
- Elite Sport Greenland og GrønlandsBANKEN har i mange år arbejdet tæt sammen, og vi sætter stor pris på den støtte og tillid, banken har udvist os. Vi har i fællesskab udviklet det vi kalder en loyalitetskontrakt, som strækker sig over to år. Det giver ro til at fokusere på talentudvikling og de projekter, som Elite Sport Greenland er sat i verden til at gennemføre, fortæller en meget tilfreds Nikolaj Christoffersen.

Loyalitetskontrakter kan tegnes af virksomheder som indgår sponsorkontrakter på minimum to år og giver mulighed for øget eksponering af den enkelte sponsor.

Udvikling kræver stabilitet
GrønlandsBANKENs administrationsdirektør, Carsten Th. Pedersen ønsker at Elite Sport Greenland har så stabile rammer som muligt til udvikling af elitesporten i Grønland.

- Udvikling af talent- og elitesport strækker sig over mange år. Målrettede visioner kræver økonomi og stabilitet i en organisation som Elite Sport Greenland, og det støtter GrønlandsBANKEN naturligt op om. Vi er glade for samarbejdet og den professionalisme som ESG har udvist, og det krediterer vi gerne med en flere-årig kontrakt, slutter Carsten Th. Pedersen, som har erfaring med at økonomisk ro i foreninger, skaber grobund for bedre resultater.

Som et led i loyalitetskontrakten, kommer GrønlandsBANKEN til at pryde ESG’s profiltøj, som alene er tilegnet landshold og elitesportsudøvere.


Tilbage

» Arrangement med Finn Nørbygaard og Sparinvest

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;