Elite Sport Greenland og GrønlandsBANKEN forlænger samarbejdet
21. april 2022

esg 2022

Det mangeårige samarbejde fortsætter mellem Grønlands største bank og Elite Sport Greenland (ESG). Med den underskrevne kontrakt, er elitesporten sikret midler fra banken de næste to år.

Formand for Elite Sport Greenland, Nikolaj Christoffersen, glæder sig over det fortsatte samarbejde.

- At samarbejdet med GrønlandsBANKEN fortsætter er for os (ESG) et udtryk for, at vi stadig gør et godt stykke arbejde ift. udviklingen af elitesporten i Grønland. Vi har lagt en strategi, som vi følger skarpt, og på trods af corona-nedlukninger, oplever vi en god udvikling i både ESG, blandt vores elitesportsudøvere og vores talenter. Hertil er GUX idrætslinjen fortsat et stort arbejdsområde for os, hvor vi ser god sportslig og faglig udvikling blandt de unge, slutter Nikolaj Christoffersen.

GrønlandsBANKENs administrationsdirektør, Carsten Th. Pedersen, glæder sig over det fortsatte samarbejde og pointerer, at kontraktforlængelsen bunder i ESG’s gode arbejde med eliteudøvere og talenter.

- ESG er den samlende institution for talenter og eliteudøvere i Grønland, og de gør det godt. Vi ser en klar plan for ESG’s strategi for bl.a. eliteudøvere, talentmassen og vi oplever en struktureret udvikling af GUX idrætslinjen. Det støtter banken helt naturligt op om, udtaler Carsten Th. Pedersen.

ESG og GrønlandsBANKEN har samarbejdet siden 2013, og den nye kontrakt strækker sig til ultimo 2023.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;