Lisbeth Karline Poulsen fejrer 10-års-jubilæum som kunstner
29. oktober 2014

Fredag den 7. november slår GrønlandsBANKEN dørene op for en ny udstilling med kunstneren Lisbeth Karline Poulsen. Det sker med en fernisering kl. 16.00 på Imaneq 33 i Nuuk, hvor banken byder på en let anretning til alle nysgerrige.

Udstillingen markerer Lisbeth Karline Poulsens 10-års-jubilæum som udøvende kunstner og indeholder blandt andet malerier, akvareller, tryk og litografier fra hendes produktive år på kunstskolen i Nuuk (2003-2004).

På udstillingen finder du også en række nyere værker, som Lisbeth har lavet i samarbejde med sangerinden Nive Nielsen. Også her er Lisbeth i sit nostalgiske hjørne og kigger tilbage på tiden, som er gået. Det sker med udgangspunkt i motiver hentet fra GrønlandsBANKENs fotoarkiver.

– Ét foto forestiller for eksempel flytningen af den store blå bankboks i 1997. Det billede har en meget tydelig historisk interesse, som vi gerne ville gengive i vores eget perspektiv. Det har vi gjort mere tidsmæssigt løsrevet ved hjælp af blandt andet neonfarver, fortæller Lisbeth Karline Poulsen.

Udstillingen løber fra den 7. november og resten af året ud.


Tilbage

Tidligere kunstudstillinger i GrønlandsBANKEN i år

» Naturelskeren Frank Senderovitz udstiller i GrønlandsBANKEN

» To gange Jens udstiller i GrønlandsBANKEN

» Miki Jacobsen: Vi behøver ikke tage helt ind til Isua for at finde de virkelige værdier

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;